Beeldmarq Vormgeving Communicatie logo
Beeldmarq Vormgeving Communicatie logo

Vormgeving & Communicatie

Iets over ...

Beeldmarq laat klanten al meer dan 15 jaar in het oog springen met prachtige vormgeving. Blikvangers die ervoor zorgen dat bedrijven gezien worden. Wil je met ons in zee? Dan gaan we met jou aan tafel om je boodschap helder te maken en die te visualiseren. Wij hebben oog voor detail en werken snel.

Zoals je misschien wel door hebt, werken wij graag met je samen in een informele sfeer. Je mag ons uitdagen, zodat wij jouw publiek kunnen verbazen. We zorgen dat hun blik op jou blijft hangen.

Met sprankelende vormgeving vertellen we jouw verhaal. Of je nu een groot merk bent of net voor jezelf bent begonnen, je communicatie moet een samenhangend geheel zijn. We vertalen de kern in een logo en huisstijl, en bouwen je merk verder uit in websites en andere uitingen. Online en op papier. Wij kennen de processen van webbouw tot drukwerk als geen ander en ontzorgen je van begin tot in eind.

 

Beeldmarq over ons
Beeldmarq doodles
Nadia SjouwermanSenior adviseur en Partner
Lees verder
"Samenwerken met Cor is altijd erg prettig, hij weet onze vraag feilloos te vertalen in een mooie en creatieve weergave."
Jacques PijlDirecteur
Lees verder
"Vorm is net zo belangrijk als inhoud. Alleen met excellent verzorgde uitingen, van zakelijke voorstellen tot en met rapporten, beklijft scherpe inhoud. In combinatie met moderne vormen van visueel management zoals digitale animaties en toolkits voor verandertrajecten. Beeldmarq is een duurzame partner in het verzorgen van de concepten en vormgeving die daarbij horen."
Dirk-Jan de BruijnMinisterie Infrastructuur en Waterstaat
Lees verder
"Vanuit de programma’s die we mogen vormgeven vanuit Infrastructuur en Waterstaat werken we samen met onze partner Beeldmarq - zij vervullen een uitstekende rol als het gaat om de vormgeving en de look and feel - bij onze innovatieprogramma’s."
Wendelina FieretOnderzoeksondersteuner
Lees verder
"Al jaren werk ik met veel plezier samen met Beeldmarq. Ze zijn betrouwbaar, kunnen snel schakelen en zijn betrokken. Ze denken op constructieve en creatieve wijze mee om iedere keer weer tot een mooi en sterk resultaat te komen."
Rufus de VriesFotograaf
Lees verder
"Beeldmarq luistert goed en werkt doelgericht. Op deze manier worden mijn ideeën goed naar een werkend ontwerp vertaald.
Coen DekkersAdviseur ICT en Digitalisering
Lees verder
"Cor is als een collega; iemand die naast je staat, begrijpt wat je uitdagingen zijn en daarop op de juiste manier kan aanhaken. Maar bovenal een hele prettige persoon/vormgever om mee samen te werken."
Joel AertsConsultant
Lees verder
"Al jaren is Cor de eerste die ik bel als ik een ontwerp nodig heb. Bijna altijd lukt het hem om snel mijn opdracht in te plannen en met een relatieve korte briefing van mij, mijn klanten te verrassen met een sterk eindresultaat. Van harte aanbevolen!"

Kijk, onze klanten