Beeldmarq Vormgeving Communicatie logo
Beeldmarq Vormgeving Communicatie logo

Vormgeving & Communicatie

Iets over ...

Wij zijn Beeldmarq. Al meer dan 15 jaar ontwerpers in hart en nieren. Samen met jouw organisatie een heldere boodschap visualiseren, daar gaan we voor. En maak het ons niet te makkelijk.

Ons doel is: verbazen, inspireren en ondersteunen. Met beelden verhalen vertellen. En of je nu een groot merk hebt of net start,  je communicatie begint met de basis op orde. Een goed idee, een boodschap, een logo, huisstijl en een website. Geen lange, complexe ingewikkelde teksten, maar mooie, heldere, eigentijdse communicatie.

Beeldmarq creëert afbeeldingen voor online en offline communicatie. Wij vinden het belangrijk onze relaties goed te onderhouden in een duurzame en informele sfeer. Benieuwd hoe ons dat tot nu toe is afgegaan? Bekijk hier het portfolio

Beeldmarq over ons
Beeldmarq doodles
Nadia SjouwermanSenior adviseur en Partner
Lees verder
"Samenwerken met Cor is altijd erg prettig, hij weet onze vraag feilloos te vertalen in een mooie en creatieve weergave."
Jacques PijlDirecteur
Lees verder
"Vorm is net zo belangrijk als inhoud. Alleen met excellent verzorgde uitingen, van zakelijke voorstellen tot en met rapporten, beklijft scherpe inhoud. In combinatie met moderne vormen van visueel management zoals digitale animaties en toolkits voor verandertrajecten. Beeldmarq is een duurzame partner in het verzorgen van de concepten en vormgeving die daarbij horen."
Dirk-Jan de BruijnMinisterie Infrastructuur en Waterstaat
Lees verder
"Vanuit de programma’s die we mogen vormgeven vanuit Infrastructuur en Waterstaat werken we samen met onze partner Beeldmarq - zij vervullen een uitstekende rol als het gaat om de vormgeving en de look and feel - bij onze innovatieprogramma’s."
Wendelina FieretOnderzoeksondersteuner
Lees verder
"Al jaren werk ik met veel plezier samen met Beeldmarq. Ze zijn betrouwbaar, kunnen snel schakelen en zijn betrokken. Ze denken op constructieve en creatieve wijze mee om iedere keer weer tot een mooi en sterk resultaat te komen."
Rufus de VriesFotograaf
Lees verder
"Beeldmarq luistert goed en werkt doelgericht. Op deze manier worden mijn ideeën goed naar een werkend ontwerp vertaald.
Coen DekkersAdviseur ICT en Digitalisering
Lees verder
"Cor is als een collega; iemand die naast je staat, begrijpt wat je uitdagingen zijn en daarop op de juiste manier kan aanhaken. Maar bovenal een hele prettige persoon/vormgever om mee samen te werken."
Joel AertsConsultant
Lees verder
"Al jaren is Cor de eerste die ik bel als ik een ontwerp nodig heb. Bijna altijd lukt het hem om snel mijn opdracht in te plannen en met een relatieve korte briefing van mij, mijn klanten te verrassen met een sterk eindresultaat. Van harte aanbevolen!"

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS